Je li roba koja je prikazana na stranici stvarno dostupna?

Obično da, ali osim robe koja je u trenutnoj prodaji, neke proizvode nabavljamo po individualnoj narudžbi. Čak i ako se roba nalazi neposredno u skladištu, odgovor na pitanje hoćemo li narudžbu poslati istog dana ovisi o mnogim drugim čimbenicima, zato je od stanja u skladištu važnija informacija o predviđenom roku slanja pošiljke.
Na stranici svakog proizvoda nalazi se tablica s detaljnim datumima realizacije narudžbe koji ovise o naručenom broju komada.
Tablica obuhvaća stanje u skladištu, rezervacije robe za ostale narudžbe, raspored isporuka, vrijeme kada kuriri preuzimaju pošiljke i ostala pitanja.

Ne prodajemo virtualnu robu, u svojem skladištu fizički raspolažemo 72013 artikala koji su spremni za slanje, od 170dobavljača i narednih 23384 proizvoda koji se mogu nabaviti od tvrtki s kojima imamo integriran informatički sustav i fiksni raspored dostava (obično svaki dan).

Podaci na temelju generiranih online statistika za razdoblje: 1.3.2023 - 1.4.2023.


Cilj i misija

Od početka našeg postojanja, naš je prioritet bilo osiguranje najkvalitetnije podrške za narudžbe uz najveći mogući asortiman.
To nije samo prazan marketinški slogan, već iza njega stoji niz konkretnih aktivnosti jer je spajanje ova dva cilja iznimno teško. Za većinu naše konkurencije ovi su ciljevi kontradiktorni, posebice u online prodaji u kojoj se dodatno suočavamo s velikom cjenovnom konkurencijom.
Te ciljeve realiziramo uglavnom zahvaljujući:

  • Namjenskom, naprednom informatičkom sustavu koji neprekidno razvijamo.
  • Za razliku od većine e-trgovina, ograničavamo prodaju virtualne robe i cijelo vrijeme povećavamo vlastito skladište.
  • Vodimo računa o kvalifikacijama, motivaciji i zadovoljstvu našeg osoblja.

Kao dokaz za navedene teze, navodimo nekoliko brojki:
Bez komplikacija s dostupnošću robe realizirali smo 99.95% narudžbi, od čega je 100% poslano u dogovorenom roku ili prije njega.
Svega 0.02% narudžbi poništeno je uslijed nedostatka robe i nedostatka alternativnih prijedloga.

U svom skladištu fizički raspolažemo 72013 artikala koji su odmah spremni za slanje i još 23384 proizvoda u skladištima 170 naših dobavljača s kojima imamo integrirani informatički sustav i fiksni raspored dostava (obično svaki dan).

*) Ne odnosi se na proizvode koji se prodaju po individualnoj narudžbi.
Podaci na temelju generiranih online statistika za razdoblje: 1.3.2023 - 1.4.2023.
Kliknite da biste pogledali više statistike.

Ups... nešto je pošlo po zlu...

Pogledajte više informacija i statistiku o pravovremenosti realizacija narudžbi.

Natrag